MCDONALD'S KORTE LIJNBAAN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Korte Lijnbaan. Meer weten? Ontdek meer

3 jan 2023 om 8:54 Alles was koud toen het bij ons aankwam. Daarbij ook nog slappe frietjes. Lang gewacht voor koud eten.
22 dec 2022 om 8:03 Het heeft dubbel zo lang geduurd dan de aangegeven bezorgtijd en alles was koud.
21 dec 2022 om 13:16 Slecht koud en droog geld weggegooid duurde lang voor niks mensen niet hier bestellen alle andere Mac krijg je wel normaal warm eten bij deze buikpijn krijg je zonde van je portemonnee en buik
18 dec 2022 om 18:42 Ik heb nog niks
16 dec 2022 om 21:32 Delivered the wrong order and everything was cold
15 dec 2022 om 15:21 Koud eten en onaardige bezorger.
11 dec 2022 om 16:21 SLECHT EN ETEN KOUD
7 dec 2022 om 4:00 Waarempel, er ontbrak niets! Wat een verrassing! De bezorging duurde wat lang, maar dat ben ik wel gewend hier in de stad. De bezorger was vriendelijk en beleefd, en het eten was wat je kunt verwachten van de Mac. Geen bijzonderheden, prima gegeten.
27 nov 2022 om 19:54 Frietjes waren koud en slap Kipnuggets waren niet lekker, niet vers!!! Moest 50min wachten.
27 nov 2022 om 8:33 Bestelling niet compleet, geprobeerd te bellen etc maar geen gehoor
21 nov 2022 om 18:47 Super slechte bezorging Gelukkig wel een goeie service van mc Donalds zelf gelijk gebelt en kon alles opnieuw komen halen
19 nov 2022 om 22:46 Raar hoor