MCDONALD'S KORTE LIJNBAAN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 245 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Korte Lijnbaan. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 17:33 Verkeerde macflurry!!! Betaal wel 4,25 voor zo'n ijsje en drinken zat njet goed waardoor ik de helft verloren ben. Bezorger was vriendelijk
1 okt 2022 om 19:03 Eten koud duurde meer dan een uur Drinken door de hele tas heen Ipv in de beker
25 sep 2022 om 18:30 Sausje miste, cheeseburgers zonder ui miste de kaas… Bezorger was super snel en vriendelijk.
20 sep 2022 om 22:12 1 ster is nog te veel. Deze mensen kunnen beter iets anders gaan doen, de bestelling kwam anderhalf uur later, de patat en de burger waren ijskoud, drinken was gaan lekken en was een gore bende geworden. De fritessaus was wel nice.
20 sep 2022 om 17:43 Entire bottom of the bag was drenched and dripping soda. The driver had put my order in the enlarged version of the delivery bag. So I’m gonna assume because it was the only order in there it moved around a lot causing the spill.
18 sep 2022 om 17:55 Wat een trieste service van zowel thuis bezorgd als mc donalds… eten kwam na ander half uur een keer aan. Wat me toch vreemd lijkt daar de hamburgers al zes dagen van te voren klaar liggen bij de mc donald. Het eten was zo ontzettend koud maar goed!
18 sep 2022 om 15:17 Verkeerde bestelling gekregen, en eten was koud
16 sep 2022 om 21:42 Frietjes waren koud, burger was prima. Bezorging duurde lang.
16 sep 2022 om 19:01 eten was koud, bezorger was eerst bij een ander adres nog geweest
16 sep 2022 om 8:09 5,25 betaald voor frietjes, niet gekregen
14 sep 2022 om 23:24 Gevraagd of het om 21:15 bezorgd kon worden vanwege pauzes, was een kwartier te laat. Vervolgens maak ik de tas open, is de cola opgevallen en mn bestelling nat. Heb het eten weg kunnen gooien. Bye bye €24. Kleine moeite om gewoon rustig te rijden.
14 sep 2022 om 21:28 bezorger laat drinken vallen en brengt hierdoor geen volledige bestelling