MCDONALD'S KORTE LIJNBAAN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 354 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Korte Lijnbaan. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2023 om 19:23 2 x happy meal kipnuggets en 2x happy meal Hamburger besteld en 2 losse burgers. Wat kreeg ik…? Nou, 3 happy meal’s met hamburger en alle opties erop terwijl die ik besteld had “plain” moesten zijn en 1 losse hamburger. Daag €50
23 nov 2023 om 19:02 Toen me bestelling aankwam was die zak gewoon open, ik vertrouwde het niet dus niet gegeten!
19 nov 2023 om 20:09 Heel mijn bestelling miste kreeg alleen een milkshake en toen ik er wat van zei tegen de bezorger zei hij: “ik kreeg dit mee en dat wad het” zelf nog geprobeerd de mac te bellen maar na 4x gebeld te hebben nam nog niemand op erg teleurstellend weer
10 nov 2023 om 22:47 Na ruim 2,5 uur gewacht te hebben kwam uiteindelijk de bestelling. Waarschijnlijk was alles al binnen 10 minuten na bestellen klaargemaakt en ruim 2 uur in een zak heeft staan wachten want alles was koud en slap. De tijd ging van 30 naar 50 en terug
9 nov 2023 om 22:34 Eten koud, duurde 1:15 voordat mijn eten er was en miste saus.
4 nov 2023 om 21:54 Prima burger, slappe friet... super vriendelijke bezorger. Zou tissen de 45 en 60 mijuten duren en dat uiteindelijk 90 minuten. Opzich niet gek op een zaterdag.
4 nov 2023 om 14:15 Slechter kan gewoon niet
3 nov 2023 om 22:40 Slecht meer dan anderhalf uur gewacht. Komt de bezorger aan met zn stoned hoofd eindelijk mijn eten brengen. Alles was koud
30 okt 2023 om 18:24 it was very reliable. kind thuisbezorgen guy! no complain at all thank u soo much u bring it to the hospital room.
29 okt 2023 om 19:29 Meer dan 2 uur! gewacht op uiteindelijk een halve friet en koude kipnuggets. Ga hier niet nog een keer bestellen
28 okt 2023 om 17:38 No complaints about the delivery guy. He was polite. I ordered 2 Vanilla milkshakes. Instead I received 2 chocolate milkshakes. Also I ordered 2 Sundae ice creams with peanuts but without sauce instead they put chocolate sauce in both the ice creams.
24 okt 2023 om 17:14 Anderhalfuur gewacht op kipnuggets, de bezorger was wel heel beleefd.